Retourneren en garantie

We gaan er natuurlijk van uit dat je blij bent met jouw Babily product(en). Echter, kan het altijd voorkomen dat je jouw bestelling om wat voor reden dan ook wilt retourneren. Je kunt je bestelling tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst naar ons terugsturen.

Een product retour sturen doe je zo

  1. Meld het te retourneren product aan via ons retourportaalhttps://babily.montareturns.com/

  2. Volg de verdere instructies in het retourportaal.

Nadat het retour gestuurde product door ons is ontvangen - en goedgekeurd - boeken we binnen 7 werkdagen het totale aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) terug. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening en beginnen vanaf €6,00 inclusief BTW (PostNL). Het verzendbedrag is afhankelijk van de door jou gekozen vervoerder en de grootte van het pakket.

Let op: we ontvangen het artikel graag in de originele staat en verpakking bij ons retour. Als het product of de verpakking beschadigd is, kunnen we de retour gestuurde bestelling niet aannemen. Behandel het product dus met zorg en verpak deze goed.

Vragen over retourneren? Neem contact met ons op via info@babily.nl.

Garantie

Bij Babily heb je één jaar garantie op jouw aankoop. Gaat het product binnen dit jaar kapot en wil je beroep doen op je garantie? Stuur ons dan een foto waar duidelijk op te zien is dat het product niet meer voldoet.

Babily | www.babily.nl | info@babily.nl
Fascinatio Boulevard 522, 2909 VA,
Capelle aan den IJssel, Nederland