Retourneren en garantie

Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden met je aankoop en wil je het product retourneren? Bestellingen kan je uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst terug sturen naar Babily. Let op: omdat moedermelk bewaarzakjes in de categorie: 'hygiëne artikelen' vallen, kunnen wij alleen ongebruikte artikelen die retour gestuurd worden aannemen.


Hoe retourneer ik producten?

  1. Download het retourlabel onderaan deze pagina
  2. Verpak de artikelen (onbeschadigd) in de originele verpakking
  3. Schaf een verzendlabel aan op de website van bijvoorbeeld DHL of PostNL
  4. Stuur het product naar het volgende adres en niet naar een pakketpunt:

Babily retourneringen
Hanzepoort 14
7575 DA Oldenzaal
Nederland 

  1. Retourneer het pakket binnen 14 dagen via een verzendpunt bij jou in de buurt.

 
Belangrijke informatie

  • De kosten voor het retourneren van je bestelling zijn voor eigen rekening.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzending en aflevering van retouren aan Babily. Bewaar daarom altijd het verzendbewijs waarmee het pakket wordt verzonden.
  • Laat duidelijk je naam, adres en ordernummer achter in het pakket met jouw retourzending. Zonder deze gegevens kunnen wij de retourzending niet verwerken en je aankoopbedrag terugstorten.
  • Het product moet in de onbeschadigde en originele verpakking worden geretourneerd (productlabels horen hier ook bij). De verpakking gelieve met zorg verzenden.
  • Vul onderstaand retourformulier in. Het invullen van het retourformulier moet binnen 14 dagen na ontvangst. Na deze tijd vervalt je herroepingsrecht.


Garantie

Bij Babily heb je een jaar garantie op jouw aankoop. Gaat het product binnen dit jaar kapot en wil je gebruik maken van de garantie, stuur ons dan een foto waar duidelijk te zien is dat het product niet voldoet. Het product dient hiervoor bij ons geregistreerd te zijn.


Babily
Rijndal 82
2904DD Capelle aan den IJssel
Nederland
www.babily.nl 
info@babily.nl